Blue Consulting AS ansetter ny erfaren SAP Portal konsulent
Blue Consulting AS har ansatt en ny person som skal arbeide med SAP Portal, ESS og NetWeaver Business Client. Han har tidligere arbeidet med konfigurering/integrering av SAP BW og SAP Enterprise Portal. I tillegg har han implementert SAP NetWeaver Portal med ESS timeregistrering, lønnsslipp og reiseregning i SAP Portal.

Blue Consulting AS ansetter ny erfaren SAP PM konsulent
Blue Consulting AS har ansatt en ny konsulent som starter hos oss 1. februar 2008. Han er en erfaren SAP-konsulent som har arbeidet i mange år med PM nasjonalt og internasjonalt. Konsulenten har mange års erfaring fra utviklings- og driftsmiljø. Han har vært involvert i implementeringer, oppgraderinger, applikasjonsdrift og globale rollouts.

Blue Consulting AS ansetter ny erfaren SAP DMS/PM konsulent
Blue Consulting AS har ansatt en ny konsulent som starter hos oss 1. januar 2008. Konsulenten har mange års erfaring innen det dokumentfaglige området. Han arbeider innenfor rådgivning innen dokumentstyring- og håndtering og konfiguering av SAP. I tillegg gir hans PM kompetanse opp mot DMS en unik mulighet til å få til et samspill mellom tekniske dokumenter og vedlikeholdsmiljøet.

Blue Consulting AS ansetter ny erfaren SAP Workflow/ABAP konsulent
Blue Consulting AS har ansatt en ny konsulent som starter hos oss 1. september 2007. Han er en erfaren SAP-konsulent som har arbeidet i mange år med Workflow og ABAP. Konsulenten har mange års erfaring fra utviklings- og driftsmiljø. Han har vært involvert i implementeringer, oppgraderinger, applikasjonsdrift og globale rollouts.

Blue Consulting AS blir SBN partner
Blue Consulting AS har inngått partner avtale med SBN (SAP Brukerforening Norge). Vi ønsker med dette samarbeidet å bidra til at brukerne får ta del i vår kompetanse på SBN sin arena.

Blue Consulting AS blir SAP partner
Blue Consulting AS har inngått partneravtale med SAP fra mai 2007 og er dermed blitt en offisiell SAP-Partner. For oss betyr dette at SAP har anerkjent vårt selskaps kompetanse og nå bruker oss som en offisiell samarbeidspartner. For deg som kunde betyr det at du kan være trygg på at du mottar kompetanse og løsninger av høy kvalitet.

Blue Consulting AS ansetter ny erfaren SAP ABAP/grensesnitt konsulent
Blue Consulting AS har ansatt en ny konsulent som starter hos oss 1. mai 2007. Han er en erfaren SAP-konsulent som har arbeidet i mange år med ABAP og grensesnitt problematikk. Han har blant annet arbeidet med oppgraderinger og interfacer mot andre system. Konsulenten har mange års erfaring fra utviklings- og driftsmiljø. Han har vært involvert i implementeringer, oppgraderinger, applikasjonsdrift og globale rollouts.

Blue Consulting AS ønsker flere ansatte
Blue Consulting AS ønsker flere dyktige konsulenter til en økende oppdragsmengde. Har du lyst å arbeide selvstendig og er erfaren? Blir du ikke verdsatt nok der du arbeider i dag? Ønsker du bedre betingelser? Ta kontakt med Owe Nielsen.

Blue Consulting AS inngår kontrakt med Aker Kværner
Blue Consulting AS har inngått avtale om leveranse av logistikkompetanse til Aker Kværner.

Blue Consulting AS inngåt kontrakt med Kvernaland Group ASA
Blue Consulting AS har inngått kontrakt med Kvernaland Group ASA om leveranse av ABAP og FI-ressurser.

Blue Consulting AS ansetter ny erfaren SAP ABAP/grensesnitt konsulent
Blue Consulting AS har ansatt en ny konsulent som starter hos oss 1. februar 2007. Han er en erfaren SAP-konsulent som har arbeidet i mange år med ABAP og grensesnitt problematikk. Han har blant annet arbeidet med oppgraderinger og interfacer mot andre system. Konsulenten har mange års erfaring fra utviklings- og driftsmiljø. Han har vært involvert i implementeringer, oppgraderinger, applikasjonsdrift og globale rollouts.

Blue Consulting AS ansetter ny erfaren SAP MM/LE konsulent
Blue Consulting AS har ansatt en ny konsulent som starter hos oss 1. januar 2007. Han har vid erfaring fra ulike prosjekter og har arbeidet med Materials Management, Logistics Execution (Warehouse Management), Quality Management og B2B procurement. Han har vært involvert i implementeringer, oppgraderinger, applikasjonsdrift og globale rollouts.

Blue Consulting AS tegner ny kontrakt med Statoil ASA
Blue Consulting AS har inngått avtale om å levere Business Warehouse kompetanse til Statoil ASA.

Blue Consulting AS ansetter ny erfaren SAP SD/FI/CO konsulent
Blue Consulting AS har ansatt en ny konsulent som starter hos oss 1. november 2006. Han er en erfaren SAP-konsulent som har salg og distribusjon, intern- og eksternegnskap som hans spesialområder. I tillegg har han god erfaring innen flere av de andre SAP-modulene. Konsulenten har mange års erfaring fra utviklings- og driftsmiljø.

Blue Consulting AS ansetter ny erfaren SAP MM/PP konsulent
Blue Consulting AS har ansatt en ny konsulent som starter hos oss 1. september 2006. Han er en erfaren SAP-konsulent som har logistikk og produksjonsplanlegging som hans spesialområder. I tillegg har han god erfaring innen flere av de andre SAP-modulene.

Blue Consulting AS ansetter ny erfaren SAP MM/PM konsulent
Blue Consulting AS har ansatt  en ny konsulent som starter hos oss 1. april 2006. Han er en erfaren SAP-konsulent som arbeider hovedsaklig innen logistikk og drift og vedlikehold. Konsulenten har bred erfaring fra flere prosjekter gjennom mange år.

Blue Consulting AS etablerer nytt konsulentmiljø innen SAP
Selskapet tar mål av seg å levere konsulenttjenester gjennom konsulenter med høy kompetanse og lang erfaring.
Les mer her

Ledige stillinger
Blue Consulting AS søker etter dyktige medarbeidere innen de fleste modulene av SAP.
Les mer her

 
 
 
 

Blue Consulting AS    l    Postboks 8004    4068 Stavanger    tel.:+47 41 23 20 01    e-post: post@bluec.no