Blue Consulting AS satser målrettet på å levere konsulenter med høy kvalitet. Oppdragsmengden er sterkt økende og vi søker derfor etter flere dyktige konsulenter.

Vi kan tilby et spennende miljø der vi har oppdrag innen flere type bransjer Vi ønsker at våre medarbeidere skal trives i en hektisk hverdag, få interessante utfordringer og få anledning til å utvikle seg som konsulent. Til de rette kandidatene kan tilby konkurransedyktige betingelser basert på fleksible lønnsmodeller

Som konsulent i BlueC jobber du hovedsakelig ute hos kundene. Dette krever at du kan arbeide selvstendig med god støtte fra kolleganettverket. Du må kunne sette fokus på et godt samarbeid med kunden. Vi er samtidig opptatt av at vi i BlueC utvikler et fellesskap som gjør at våre konsulenter har det nødvendige faglige og sosiale nettverket som skal til for å kunne utvikle seg som konsulent og person. Det er av underordnet betydning hvor i landet du bor.

I BlueC vil vi i samarbeid med den enkelte konsulent sette opp en utviklingsplan for å sikre at konsulentene kan vedlikeholde og utvikle sin faglige kompetanse, og gjennom dette være best mulig forberedt til å dekke kundenes behov.

Vi er også opptatt av at våre konsulenter skal ha god balanse mellom privatliv og arbeidslivet, og gjennom fleksibilitet vil vi arbeide for å finne løsninger for dette.


Høres dette interessant ut og du har lyst å prøve noe nytt og spennende - kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontaktinfo:

Kontaktinfo:
Owe Nielsen
Telefon: 4123 2001
E-mail: owe.nielsen@bluec.no

 

 

 

 

Blue Consulting AS    l    Postboks 8004    4068 Stavanger    tel.:+47 41 23 20 01    e-post: post@bluec.no